Къща до Хотел Jack - 215000 €

  Кантора Диневи ексклузивно Ви представя нова масивна двуетажна къща в близост до Студентски град и по-точно до Хотел Jack.

  Имота е разположен на 560 кв.м. и е във високата част на квартала от където се открива невероятно  красива гледка. На първия етаж има голяма дневна от 42 кв.м. с обособена кухненска част, покрита веранда, котелно и мокро помещение и баня с тоалетна. На втория етаж има спалня с дрешник и самостоятелна баня с тоалетна, две спални с общ санитарен възел и тераса. Стълбището и коридорите са широки и позволяват да се използват максимално. В коридора на втория етаж е оставена капандура към тавана, където не малкото под покривно пространство може да се използва рационално. Строено е с тухли Wienerberger, керемиди Tondach и качествена PVC. Къщата е с акт 14 и позволява новите собственици сами да решат изпълнението на ЕЛ и ВИК инсталации. Двора е с лека денивелация и може да се терасира също според виждането на новодомците. Къщите в съседство са обитаеми и до тях се стига по асфалтов път.

  Разполагаме с ключ в офиса и предлагаме огледи в удобно за Вас време.     

  Кантора Диневи Ви предлага безплатно съдействие за кредитиране  от банки като услугата не е свързана само със закупуване на имот

  

ОПИСАНИЕ

ПРЕДИМСТВА